Zakenkantoor Gebruers & Ghoos

Gebruers & Ghoos is een toonaangevende verzekeringsmakelaar, gevestigd in Antwerpen en Limburg. Het kantoor fungeert als aanspreekpunt voor vrijblijvend advies over verzekeringen en is verantwoordelijk voor de optimalisatie van verzekeringsdossiers.

GG01

Wat hebben we gedaan?

Voor zakenkantoor Gebruers & Ghoos werd een volledig nieuwe website ontwikkeld. Hierbij waren enkele elementen van groot belang, zoals een goed functionerend contactformulier.

GG02

Over ons

Gebruers & Ghoos had eerst en vooral de wens om een overzichtelijke “over ons”-pagina te creëren, waarin hun eigen dienstverlening gedetailleerd zou worden gespecifieerd en waar teamleden konden worden voorgesteld. Met behulp van fotomateriaal van het personeel is deze pagina op een gestructureerde wijze ontwikkeld.

Virtual agent

Service staat hoog op de agenda bij de onderneming, en daarom was het implementeren van een virtual agent die 24/7 beschikbaar is voor de klant een prioriteit. Hiervoor werd Louise ontwikkeld, die altijd paraat staat om de communicatie tussen klant en de onderneming mogelijk te maken.

GG03
GG04

Documenten

Het verzekeringswezen is vaak complex vanwege de vele wetgeving en documentatie die ermee gepaard gaat. Gebruers & Ghoos heeft daarom de intentie om deze documentatie beschikbaar te stellen voor haar klanten. Daarvoor is een interactieve mogelijkheid geïmplementeerd waarbij klanten toegang hebben tot diverse documenten.

GG05
GG06

Indienen van documenten

Op deze website wordt daarbij gebruikgemaakt van functionaliteiten waarmee klanten hun eigen schadedossier digitaal kunnen opstellen. Dit stelt klanten in staat om het proces online te starten, zonder dat zij onmiddellijk naar het kantoor hoeven te komen. De case kan zo eerst digitaal worden doorgenomen om de klant optimaal te bedienen.

“Zeer open en transparante communicatie, komen hun afspraken na. Altijd toegankelijk en belangrijk, na de oplevering nog altijd beschikbaar! Bedankt voor de samenwerking!”

- Gebruers & Ghoos

Ook nood aan een
doeltreffend marketingplan?

Scroll naar boven