Diensten

Services

Ontdek onze diensten

Archer Digital is gespecialiseerd in digitale marketing en grafisch design voor zelfstandigen, vrije beroepen en kleine ondernemingen. Onze processen zijn zodanig geoptimaliseerd, dat topkwaliteit kan geleverd worden aan KMO vriendelijke prijzen.

01

Marketing Plan

Geen onmogelijke marketingplannen met wilde budgetten bij Archer Digital. Wij maken een realistisch marketingplan op, op basis van de behoeften van jouw zaak. Ons marketingteam zorgt voor relevante en goed getimede actie items voor jouw zaak. Dit kan gaan over een nieuwe website of sociale media marketing maar evengoed over een actie om mond aan mond reclame te bevorderen.

Component 6 – 1
Component 3 – 2

02

Branding

De branding, of uitstraling, van een bedrijf is één van de meest efficiënte tools om de juiste doelgroep aan te spreken en geen klanten mis te lopen. Rebranding is zoveel meer dan een nieuw logo. Het omvat kleurenpsychologie, doelgroepanalyse, vormgeving en zo veel meer. Dankzij onze specialisatie kunnen we een volledige rebranding aanbieden aan een betaalbare prijs. 

03

Website design

Een doelgerichte website is de basis van elke degelijke marketingstrategie. Een website moet duidelijk gericht zijn op jouw doelpubliek, snel laden en conversie geoptimaliseerd zijn. Zie je door het bos de bomen niet meer? Archer Digital creëert jouw website met het doel om snel het gewenste resultaat te boeken.

Component 4u
Component 5 – 1

04

Copywriting

Een effciënte marketingcampagne staat of valt met de juiste teksten. Dit kan gaan van een doordachte slagzin tot een volledige content marketing strategie. Onze archies helpen je digitaal groeien met behulp van de perfect uitgewerkte content, aangepast aan de persoonlijkheid van jouw bedrijf.