Verzekeringskantoor Soenen & Delerue

Soenen & Delrue is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, gespecialiseerd in verzekeringen voor startende ondernemers, kleine en grote bedrijven. De onderneming richt zich op het ondersteunen bij risico’s die bedrijven lopen en de wensen die de ondernemers hebben.

SD

Wat hebben we gedaan?

Voor verzekeringskantoor Soenen & Delrue werd een volledig nieuwe website ontwikkeld. Hierbij waren enkele elementen van groot belang, zoals een goed functionerend contactformulier.

SD_01

De laatste nieuwtjes

De onderneming wenste eerst en vooral om het doelpubliek te kunnen voorzien van de nieuwste ontwikkelingen binnen de verzekeringswereld. Om dit te realiseren, hebben wij de juiste webpagina’s ingericht die gevuld kunnen worden met de meest actuele en relevante content.

Het team

Klanten vinden een duidelijke teamvoorstelling altijd interessant, zodat zij weten met wie zij precies te maken hebben. Ook Soenen & Delerue hecht hier veel waarde aan. Op basis van de aangeleverde foto’s werd een presentatie van alle teamleden gemaakt. Deze foto’s worden standaard in zwart-wit weergegeven, maar om interactie te stimuleren, verandert de kleur bij het selecteren van een specifieke foto.

SD_01_1
SD_02_02

Het aanbod

Ook het dienstenaanbod van de onderneming wordt op een overzichtelijke manier voorgesteld. Heldere knoppen geven aan welke diensten de onderneming verleent en bieden bovendien de mogelijkheid om eenvoudig door te klikken naar de juiste pagina.

Group 20
SD_04

Algemene informatie

Tot slot is de website voorzien van een overzichtelijke weergave van de algemene bedrijfsinformatie, zodat klanten snel toegang hebben tot essentiële gegevens zoals de openingstijden van het bedrijf.

“We zijn erg tevreden met de professionele service die we hebben ontvangen voor onze website. Het team heeft onze visie perfect vertaald naar een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke site. Bedankt voor het geweldige werk!”

- Soenen & Delerue

Ook nood aan een
doeltreffend marketingplan?

Scroll naar boven