Over ons

Over ons

Over Archer Digital

Wij creeëren doelgerichte websites voor zelfstandigen en kleine beroepen.

Onze methode: doelgerichte marketing start vanuit een sterke basis

Aan de basis van elk efficiënt marketingplan ligt een degelijke website. Bij Archer Digital vinden we dat zelfstandigen hier geen handenvol geld aan hoeven te spenderen. Onze websites bouwen we volgens een vast framewerk dat we jarenlang bijschaafden en finetunede. Hierdoor kunnen we een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding garanderen voor zelfstandigen, vrije beroepen en kleine bedrijven.

Component 31
ux-indonesia-pqzRfBhd9r0-unsplash

Stap 1: Kennismaking

Al onze projecten starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we na of we een ideale match zijn voor elkaar. We bespreken jouw wensen en doelstellingen en bekijken of ons team jou hierin al dan niet kan bijstaan. Desgewenst kan er ook reeds een offerte opgemaakt worden, je wilt uiteraard graag weten wat dit jou zal kosten. 

Op het einde van het kennismakingsgesprek beschik je dus over volgende zaken:

  • Een duidelijk beeld van welke acties je kan ondernemen om je onderneming digitaal te laten groeien
  • Een idee of Archer Digital jou hierbij kan helpen
  • Een vrijblijvende offerte voor de diensten die onze boogschutters kunnen voorzien

Stap 2: Intakegesprek

Na jouw goedkeuring van de offerte plannen we een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek bepalen we samen de look en feel van jouw website, welke marketing campagens we gaan opzetten, het aantal productcategoriën dat jouw website nodig heeft en nog zo veel meer.

Aan het einde van dit gesprek hebben zowel jij als onze digitale boogschutters een duidelijk beeld van de te verwachten resultaten en een bijhorende deadline.  

docusign-7RWBSYA9Rro-unsplash
Component 31

Stap 3: Archies aan de slag

Na het intakegesprek is het aan ons. Wij gaan aan de slag met jouw input en werken naar een fantastisch resultaat toe. Mogelijks contacteren we jou tussendoor nog enkele keren om leuke ideeën af te toesten. 

De bedoeling van deze stap is ons te kunnen smijten en focussen op jouw bedrijf en op korte tijd jou omver te blazen met het opgeleverde resultaat. Dit kan een volledig nieuwe website zijn, een marketing plan of zelfs een uitgebreide webshop. 

Stap 4: Feedback sessie

Wanneer we klaar zijn én tevreden van het resultaat plannen we een nieuwe afspraak met jou in om samen het resultaat te bekijken en nog eventuele aanpassingen te doen. De resultaten ontvang je een week voor dit gesprek, zo heb je voldoende tijd om dit reeds grondig door te nemen zodat het feedbackgesprek vlot en efficiënt kan verlopen. 

Op het einde van dit gesprek ben je volledig tevreden van het opgeleverde resultaat en plannen we samen een go-live plan van je website in.

docusign-7RWBSYA9Rro-unsplash
Component 31

Stap 5: Go live & support

Vandaag is de grote dag, de website gaat live! We staan vandaag in nauw contact met jou. Om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt helpen onze archies jou met een volledig go-live en communicatieplan. Ook na de go-live blijven we uiteraard beschikbaar voor support en aanpassingen waar nodig.

Het team

Ontmoet de Archies

Een klein team, toegewijd aan een doel dat groter is dan zijzelf, kan absoluut alles bereiken.

DaanMesens
Daan Mesens
Account Manager
MatthiasRammeloo
Matthias Rammeloo
Digitaal strateeg
SharonBerwouts
Sharon Berwouts
Digitale marketeer
MatthiasBekaert
Matthias Bekaert
Webdesigner

Wil jij dit team van Archers vervolledigen?